BELEEF HET

RONDLEIDINGEN 

Ooit een landvarken aan het werk gezien op een boomkwekerij? Wij laten je dat graag zien. Wij verzorgen rondleidingen voor onder meer personeelsuitjes, verenigingsuitjes en toeristen op onze tien  hectare grote bedrijf. Zittend op een boerenkar kun je genieten van landvarkens, kippen, eenden en parelhoenders die in onze boomkwekerij tussen de bomen en planten rondscharrelen. Ook de mooie lakenveldse koeien mag je niet missen! Tijdens de rondleiding vertellen wij je over het ontstaan van ons bedrijf, de keuze voor een systeem waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van natuurlijke bronnen en hoe in ons bedrijf mens, plant en dier samenwerken.

Naast de rondleiding door de boomkwekerij, geven we je graag uitleg over ons kruidenlabyrint en kun je een bezoek brengen aan de pluktuin en de boerderijwinkel.

Interesse in een rondleiding? Bel voor een afspraak 06- 48239022 of stuur een  email 

OVERNACHTINGEN

Overnachten volgens het principe back to basic. Dat kan bij ons! Op een klein grasveldje, tussen bomen en planten, staat onze Pipowagen met een tweepersoonsbed. ’s Avonds kun je bij een kampvuurtje genieten van de stilte. De volgende ochtend word je wakker van de ochtendgeluiden van de natuur. WC en douche zijn aangelegd volgens de biologische principes. In onze pluktuin en boerderijwinkel kun je terecht voor natuurlijk vlees, groeten en fruit.

In de landelijke omgeving van ons bedrijf zijn mooie fiets en wandelroutes. De stad Zwolle bevindt zich op een half uur fietsafstand.  

Overnachten is mogelijk van 1 mei t/m 30 september. 

Voor reserveringen en informatie over prijzen: bel naar 06- 48239022 of stuur een  email 

Wil je vlees en eieren van

‘natuurlijke bodem’ proeven?

Decohof verkoopt karbonades, varkenslappen, hamlappen, gehakt, landworst en nog ander lekker natuurlijk vlees.
Ook te koop, de kweker-ei van de scharrelkip.